Logo no.boatexistence.com

Er bred grep oppreist rad dårlig?

Innholdsfortegnelse:

Er bred grep oppreist rad dårlig?
Er bred grep oppreist rad dårlig?

Video: Er bred grep oppreist rad dårlig?

Video: Er bred grep oppreist rad dårlig?
Video: ЯЖЕМАТЬ ОБВИНЯЕТ МЕНЯ В УГОНЕ МОЕГО СОБСТВЕННОГО BMW 2024, Kan
Anonim

Den oppreiste raden er en av de mest skadelige øvelsene du kan utsette skuldrene for … Hver gang du øker vekten, kommer en liten sene i skulderen i klem (kjent som støt) av bein i skulderen. Dette kan ikke skade umiddelbart; det er kanskje ikke engang vondt på lenge, lenge.

Hva er g alt med stående rader?

Problemet med stående rader

Hovedproblemet med loddrette rader er risikoen for skulderpåvirkning. Vanligvis oppstår skulderstøt når du roterer skulderen internt (ruller overarmen litt fremover) og deretter løfter den ut til siden.

Hva fungerer stående rader med brede grep?

Reader med bred grep bygger styrke i overarmene.

Treningen retter seg mot biceps brachii-muskelen som utgjør den mest synlige delen av bicep-så vel som brachialis, muskelen som hjelper deg å bøye albuen.

Er stående rader med nært grep trygge?

Close-Grip Barbell Upright Row"Bruk av et sm alt grep mens du ror kan skape en støtstress, og øke sjansene for at rotatorcuffmuskler og sener blir fanget i skulderleddet," sier Tumminello.

Er stående rader med manualer dårlige?

Stående rader er vanligvis den mest problematiske varianten fordi hendene dine er låst i posisjon, noe som er mer sannsynlig å forårsake skulderproblem. Bruk av manualer eller kettlebells kan lindre dette problemet, fordi hendene dine er frie til å bevege seg, men øvelsen er fortsatt ikke en ideell bevegelse for skulderhelsen.

Anbefalt: