Logo no.boatexistence.com

Forsvinner spondylitt?

Innholdsfortegnelse:

Forsvinner spondylitt?
Forsvinner spondylitt?

Video: Forsvinner spondylitt?

Video: Forsvinner spondylitt?
Video: she had excruciating chest pain 2024, Kan
Anonim

Det finnes ingen kur mot ankyloserende spondylitt (AS), men behandling er tilgjengelig for å lindre symptomene. Behandling kan også bidra til å forsinke eller forhindre prosessen med at ryggraden går sammen (sammensmelter) og stivner. I de fleste tilfeller involverer behandlingen en kombinasjon av: trening.

Forsvinner spondylitt av seg selv?

SVAR: Symptomer på ankyloserende spondylitt kan i noen tilfeller bli verre over tid. Men i andre kan de forbedre seg med tiden eller forsvinne helt Disse symptomendringene skjer ofte med ujevne mellomrom, så de kan være vanskelige å forutsi. Medisinering er vanligvis den mest effektive behandlingsformen.

Forsvinner spondyloartrose?

Det finnes ingen kur mot spondyloartritt. Men med behandling, trening og noen endringer i livsstilen din kan du få et aktivt og produktivt liv.

Er spondylitt alvorlig?

Ankyloserende spondylitt er en kompleks lidelse som kan forårsake noen alvorlige komplikasjoner når den ikke kontrolleres. Imidlertid kan symptomer og komplikasjoner for mange mennesker kontrolleres eller reduseres ved å følge en vanlig behandlingsplan.

Blir spondylitt verre med alderen?

Selv om ankyloserende spondylitt er en progressiv sykdom, noe som betyr at den har en tendens til å forverres når du blir eldre, kan den også slutte å utvikle seg hos noen mennesker.

Anbefalt: