Logo no.boatexistence.com

Kan arachnoidgranuleringer forårsake hodepine?

Innholdsfortegnelse:

Kan arachnoidgranuleringer forårsake hodepine?
Kan arachnoidgranuleringer forårsake hodepine?

Video: Kan arachnoidgranuleringer forårsake hodepine?

Video: Kan arachnoidgranuleringer forårsake hodepine?
Video: Мало кто знает, ЧТО Творит Арбуз с организмом человека! 2024, Kan
Anonim

Giant arachnoid granulations har blitt rapportert å være assosiert med hodepine, som kan være akutt eller kronisk i presentasjonen. I noen tilfeller kan idiopatisk intrakraniell hypertensjon, tidligere k alt pseudotumor cerebri, oppstå.

Er arachnoidgranuleringer normale?

De er fokale, veldefinerte og vanligvis plassert innenfor de laterale tverrgående bihulene ved siden av venøse inngangssteder. De skal ikke forveksles med sinus-trombose eller intrasinus-svulst, men gjenkjennes som normale strukturer.

Hva forårsaker utvidelse av arachnoidgranulasjoner?

Arachnoidgranulasjoner øker i antall og forstørres med alder som svar på økt CSF-trykk fra subaraknoidalrommet og er vanligvis ganske tydelige ved 4 års alder.

Hva skjer hvis arachnoidgranuleringene blokkeres?

Hver gang det er en blokkering i en av kanalene i hjernen eller arachnoidgranuleringene, kan rørleggersystemet bli sikkerhetskopiert Den sikkerhetskopieringen kan forårsake økt trykk i hjernen fordi CSF produseres fortsatt til tross for blokkeringen. Denne tilstanden kalles hydrocephalus.

Hva renner arachnoidgranuleringer inn i?

Arachnoidgranulasjoner er strukturer fylt med cerebrospinalvæske (CSF) som strekker seg inn i de venøse bihulene gjennom åpninger i dura mater og tillater drenering av CSF fra subaraknoidalrommet inn i venøst system.

Anbefalt: