Logo no.boatexistence.com

Hva er selvoverbærende skriving?

Innholdsfortegnelse:

Hva er selvoverbærende skriving?
Hva er selvoverbærende skriving?

Video: Hva er selvoverbærende skriving?

Video: Hva er selvoverbærende skriving?
Video: What Is Self? Timeless Wisdom From The Archives 2024, Kan
Anonim

Forenklet sagt, selvtilfreds skriving er skriving som ikke fungerer … Selvoverbærende skriving består av "elskingene" du alltid blir fort alt deg skal drepe. Det er ting du kanskje elsker som forfatter, men hvis du var en objektiv leser av dine egne ting, ville du sannsynligvis ikke gjort det.

Hva er eksempler på selvtilfredshet?

Selvfornøyelse blir ofte referert til noen som er grådig, eller bare er generelt egoistisk, og det blir ofte sett på som en dårlig ting. Noen vil si at en overbærende person tenker mye på seg selv; de spiser for mye, de bryr seg bare om seg selv, de tar for mye av det gode, for eksempel massevis av kremkaker.

Hva betyr selvtilfredshet i fanfiction?

Det er selvoverbærende, til en merkelig ytterlighet. Begrepet betyr i utgangspunktet at du kan se forfatterens fingeravtrykk over alt, på en måte som tjener forfatterens ego eller ønsker langt mer enn de tjener logisk karakterisering eller plot.

Er det dårlig å skrive et selvinnlegg?

Et selvinnlegg i seg selv er ikke dårlig, det som kan gjøre det til dårlig karakter er når forfatteren skriver det dårlig. … Dessuten er det greit å legge til visse aspekter av deg selv til en karakter i min bok. Hvis det er noe du liker ved deg selv, vil det sannsynligvis hjelpe deg å holde deg interessert i karakteren din og/eller historien din.

Hva gjør en person overbærende?

Noen som er overbærende gir seg selv mye godbiter. Foreldre som er overbærende, følger med på hvert ønske barnet deres uttrykker. Overbærende betyr mild, eller altfor sjenerøs. Overbærende er et ord som her i det puritanske Nord-Amerika er vanskelig å vite hvordan man skal ta.

Anbefalt: