Logo no.boatexistence.com

Er koriander bra for deg?

Innholdsfortegnelse:

Er koriander bra for deg?
Er koriander bra for deg?

Video: Er koriander bra for deg?

Video: Er koriander bra for deg?
Video: Специи. Кориандр или кинза. ENG SUB. 2024, Juli
Anonim

Koriander er en duftende, antioksidantrik urt som har mange kulinariske bruksområder og helsemessige fordeler. Det kan hjelpe til å senke blodsukkeret ditt, bekjempe infeksjoner og fremme hjerte-, hjerne-, hud- og fordøyelseshelse. Du kan enkelt legge til korianderfrø eller blader - noen ganger kjent som koriander - til kostholdet ditt.

Er koriander dårlig for nyrene?

Det er et mildt vanndrivende middel som ikke overbelaster nyrene med overdreven aktivitet og styrker urinveiene. Korianders vanndrivende egenskap gjør den også nyttig i behandling av ødem og høyt blodtrykk. Koriander avgifter kroppen ved å skylle ut giftstoffene.

Er koriander en supermat?

Koriander er en antioksidant-supermat. Den har mye kostfiber, som er utmerket for å senke dårlig kolesterol og øke det gode kolesterolet.

Er koriander bra for vekttap?

Antioksidantene som finnes i koriander hjelper til med å redusere frie radikalers aktivitet. Det holder forsvarsmekanismen din styrket og hjelper deg også å gå ned i vekt. God fordøyelse er det første skrittet mot en vellykket vekttapsreise.

Er koriander dårlig for magen?

Koriander kan stimulere tarmen og øke produksjonen av magesyre. Dette kan hjelpe personer med tilstander som fordøyelsesbesvær, forstoppelse eller tarmgass. Koriander reduserer også muskelspasmer i tarmen. Dette kan hjelpe til med å behandle magesykdommer som diaré.

Anbefalt: