Logo no.boatexistence.com

Bør en hudlege fjerne en cyste?

Innholdsfortegnelse:

Bør en hudlege fjerne en cyste?
Bør en hudlege fjerne en cyste?

Video: Bør en hudlege fjerne en cyste?

Video: Bør en hudlege fjerne en cyste?
Video: Jeg har kviser 2024, Juli
Anonim

Mens de fleste primærleger eller kirurger kan behandle cyster på huden, behandler og fjerner hudleger oftest talg- og pilarcyster . Hudleger er fokusert på å behandle huden - så fjerning av cyster er en naturlig del av treningen og fokuset deres.

Må du gå til hudlege for å få fjernet en cyste?

Det er viktig å behandle cyster så snart du med rimelighet kan besøke hudlegen Når cyster er små, er de lettere å behandle og fjerne. Når de vokser, krever det en større operasjon for å fjerne den, men det er større risiko for at talgcysten sprekker før du får den fjernet.

Når bør en hudcyste fjernes?

Hvis en cyste forårsaker mye smerte eller har vokst seg større over tid, vil legen din foreslå at den fjernes. Disse symptomene kan indikere en mer alvorlig tilstand som trenger behandling. Det kan bety at cysten er infisert eller ondartet. Når den er fjernet, vil cysten bli testet for å sikre at den ikke er kreftfremkallende.

Hvor mye koster en hudlege for å fjerne en cyste?

Den nasjonale gjennomsnittsprisen for fjerning av cyster er mellom $500–1000.

Tømmer hudleger cyster?

Trener: Hvis en cyste er full av væske, kan hudlegen din punktere overflaten og drenere væsken. Selv om denne metoden kan fremskynde helbredelsen, kan cysten komme tilbake. Kirurgisk eksisjon: Store eller vedvarende cyster kan kreve kirurgisk fjerning.

Anbefalt: