Logo no.boatexistence.com

Ved måling av tommer tapt?

Innholdsfortegnelse:

Ved måling av tommer tapt?
Ved måling av tommer tapt?

Video: Ved måling av tommer tapt?

Video: Ved måling av tommer tapt?
Video: How to take body measurements with an inch tape 2024, Juli
Anonim

Beregn det totale antallet tommer som er tapt ved å subtrahere sluttmålene for hver kroppsdel fra startmålene. Deretter legger du til det totale antallet tommer tapt for hver kroppsdel for å få det totale antallet tommer tapt.

Hva betyr det når du mister tommer?

Den grunnleggende forskjellen mellom vekttap og tommetap:

Vekttap: Det er en reduksjon i kroppsvekt gjennom kosthold og trening. Tommertap: Å miste fett fra typiske områder av kroppen din, som midje, hofter og lår.

Mister du tommer før pund?

Det er mulig å bli tynnere uten å se en endring i vekten. Dette skjer når du mister kroppsfett samtidig som du får muskler. Vekten din kan forbli den samme, selv når du går ned i centimeter, et tegn på at du beveger deg i riktig retning. … En annen grunn til at vekten ikke er så pålitelig er at den forandrer alle tiden.

Hvor ofte bør du måle tommer tapt?

Spor din fremgang

Det er lurt å ta målinger hver annenhver til fjerde uke for å se hvordan innsatsen din påvirker kroppssammensetningen din mens du aktivt prøver å bygge muskler, gå ned i vekt eller begge deler. Hvis du prøver å opprettholde resultatene, bør det være tilstrekkelig å ta målinger hver eller annen måned.

Hvor mange pund skal til for å miste en tomme fra midjen?

Hvor mange pund skal du gå ned en tomme? Generelt tar det omtrent 8 pund for å miste den første tommen. Det er fordi det meste vil være vannvekt. En raskere nedgang i kiloene de første ukene av reisen er norm alt, nettopp på grunn av vannvekten.

Anbefalt: