Logo no.boatexistence.com

Hva er recolor app?

Innholdsfortegnelse:

Hva er recolor app?
Hva er recolor app?

Video: Hva er recolor app?

Video: Hva er recolor app?
Video: Marcus & Martinus - Elektrisk (Official Music Video) ft. Katastrofe 2024, Kan
Anonim

Fargelegg over 5000 unike fargeleggingssider for voksne som mandalaer, blomster, hunder og katter, laget av våre profesjonelle kunstnere eller last opp og gi liv til dine egne bilder og tegninger! …

Er appen omfarging gratis?

Slipp stresset og slipp kreativiteten løs med Recolors fantastiske fargeleggingssider – det er morsomt, enkelt og bare et klikk unna! Du kan nyte GRATIS-versjonen eller abonnere for å få tilgang til alle de fantastiske premiumfunksjonene.

Hvor mye koster recolor app?

Du kan få en ubegrenset prøveperiode i én uke. Etter det vil du bli belastet $2,24 i uken. Det er også et månedlig abonnement for $6,75. Hvis du virkelig er interessert i fargeleggingsapper, kan du kjøpe et årlig abonnement til en rabattert pris på $32,66.

Hvilken app er best for fargelegging?

De beste fargeleggingsbok-appene for Android

  • Amazon Shopping.
  • Color by Number Oljemaleri.
  • Colorfy.
  • Colorfit.
  • Colorify.

Finnes det en app for fargelegging?

Recolor er en veldig populær fargeleggingsapp med et robust fellesskap. … Trykk på fargen du ønsker, og trykk deretter på et område av bildet for å fylle det. Denne appen tilbyr også den fantastiske muligheten til å laste opp dine egne bilder til appen slik at du kan fargelegge dine egne design, eller design fra en fysisk fargeleggingsbok.

Anbefalt: