Logo no.boatexistence.com

Når skal du spise amalaki?

Innholdsfortegnelse:

Når skal du spise amalaki?
Når skal du spise amalaki?

Video: Når skal du spise amalaki?

Video: Når skal du spise amalaki?
Video: ОЧИЩЕНИЕ ОРГАНИЗМА и ВКУСНЯШКИ в посылке IHERB АйХерб 2024, Kan
Anonim

Den beste tiden å konsumere amla er tidlig morgen, spesielt om vinteren når temperaturen synker. I tillegg til å rense tykktarmen, fjerner den overflødige giftstoffer fra kroppen og er en rik kilde til naturlig vitamin C og kalsium. Amla er også kjent for å være effektiv mot flass og andre hudpleieproblemer.

Når bør jeg ta Amalaki?

Amalaki er kjent for sin immunitet og antialdringsfordeler og er et utmerket supplement under høst- og vintersesongen. I følge Ayurveda er høst og tidlig vinter preget av Vata Dosha.

Kan vi spise amla på tom mage?

Ja, Amla kan spises på tom mage. Den har kraftige antioksidantegenskaper, er rik på vitamin C og fiber og har høyt fuktighetsinnhold.

Kan vi spise amla om morgenen?

Amla er fylt med krom som hjelper til med å redusere dårlig kolesterol og også stimulerer insulinproduksjonen, og reduserer dermed blodsukkernivået til diabetikere. Å drikke amlajuice tidlig hver morgen eller når blodtrykket øker, hjelper også med å holde blodtrykket under kontroll.

Hva skjer hvis du spiser amla daglig?

Regelmessig inntak av amla fører ikke bare til en sunn og glødende hud, men forbedrer også synet, øker immunforsvaret og regulerer blodsukker og lipider. Spis som murabba, pickles eller godteri; men konsumer det daglig.

Anbefalt: