Logo no.boatexistence.com

Skal du deadhead vincas?

Innholdsfortegnelse:

Skal du deadhead vincas?
Skal du deadhead vincas?

Video: Skal du deadhead vincas?

Video: Skal du deadhead vincas?
Video: Теперь ПОДНЯТЬ ЧТО УГОДНО не проблема! 2024, Kan
Anonim

Årlig vinca tåler tørke, men klarer seg best hvis du vanner plantene når den øverste tommen eller så av jorda føles tørr å ta på. … Årlig vinca krever ikke deadheading, eller fjerning av falmede blomster, for å fortsette å blomstre, noe som gjør den til en fantastisk etårig blomst som krever lite vedlikehold for sol.

How do you deadhead vinca?

Deadheading Annual Vinca

Vanlig deadheading oppmuntrer planten til å blomstre helt frem til frost. Til deadhead, ta tak i en brukt blomst under bunnen og over et sett med blader. Hold den mellom tommelen og pekefingerneglene, og knip den forsiktig løs.

Bør du beskjære vincas?

Unngå å beskjære vinca minor i mai og juni mens den blomstrer for å unngå å miste de fargerike blomstene før de dør en naturlig død. Utfør en hard sviske hvert annet til tredje år for å kontrollere veksten, forynge vinca minor og oppmuntre til den beste ytelsen.

Kommer vinca-blomster tilbake?

Vinca dyrkes som en årlig. Den kommer ofte tilbake i de påfølgende somrene fra selvsådd frø. Ettårig vinca er ikke det samme som de flerårige periwinklene (Vinca minor eller V. major) som dyrkes som bunndekker.

Hvordan holder du vincasene i blomst?

Hold pottevincaen i blomst ved å gjødsle regelmessig med hagegjødsel for allmenn bruk Sørg for å følge instruksjonene på produktemballasjen. Hvis du har god eller gjennomsnittlig jord, trenger du vanligvis ikke gjødsle vinca som vokser i hager og landskap.

Anbefalt: