Logo no.boatexistence.com

Knekker franco-kjeder?

Innholdsfortegnelse:

Knekker franco-kjeder?
Knekker franco-kjeder?

Video: Knekker franco-kjeder?

Video: Knekker franco-kjeder?
Video: Honda CRF300 L Rally долгосрочная сборка Эпизод 4 2024, Kan
Anonim

Franco-kjeder er populære fordi de er problemfrie og ikke floker seg lett sammen på grunn av deres unike "V"-formede flettedesign. Dette skaper et intrikat og solid mønster gjennom hele kjeden. Franco-kjeder er sterke, og er usannsynlig at de knekker siden den firkantede stilen forblir jevn og uniformert.

Er Franco-kjeder holdbare?

Holdbarhet: Franco-kjeder er et flott alternativ hvis du leter etter en slitesterk og sterk kjede. Disse kjedene kan vare i flere år, hvis de blir tatt godt vare på og vedlikeholdt. Styrke: Franco Chains er sterke nok til å holde store og tunge anheng.

Kan kjeder være en knekk?

A skimrende gullkjede gjør den perfekte garderobeaksenten; disse delikate kjedene kan imidlertid bøyes. Når det oppstår knekk, vil kjedet ikke ligge flatt og kan feste seg på huden eller klærne. Visse typer gullkjeder som fiskebein eller tau har en tendens til å vri seg raskt hvis du bærer smykket med et anheng.

Er Franco-kjeder fine?

De føles gode å ha på seg Franco-kjeder blir noen ganger referert til som "slangekjeder" fordi de er superfleksible og ikke har bøyelige deler; de bare flyter. Å bære denne slanke kjeden, enten det er en subtil 2,2 mm kjede eller et 6,0 mm kjede med et betydelig anheng, føles flott mot huden din.

Kan du sette anheng på Franco-kjeden?

Den solide karakteren til Franco-lenkekjeder gjør dem til den perfekte passformen for pendants, spesielt de tyngre typene som ofte finnes med bling-smykker.

Anbefalt: