Er knellerhall solgt?

Innholdsfortegnelse:

Er knellerhall solgt?
Er knellerhall solgt?

Video: Er knellerhall solgt?

Video: Er knellerhall solgt?
Video: Silent Hill игры | Развитие серии | Полная хронология 2024, September
Anonim

Kneller Hall har blitt solgt av Forsvarsdepartementet i et kostnadskutt tiltak til et voksende privatskolekonsern for å bli en ny, toppmoderne øvre skole for Radnor House. … Radnor House opererer for tiden fra en liten tomt på Cross Deep ved bredden av Themsen i Twickenham, som vil bli beholdt for unge elever.

Hvem kjøpte Kneller Hall?

Historie og arkitektur. Det første huset på stedet ble bygget av Edmund Cooke mellom 1635 og 1646 og var i 1664 det fjerde største huset i Twickenham. I 1709 ble eiendommen kjøpt av Sir Godfrey Kneller, hoffmaler for britiske monarker fra Charles II til George I.

Hva skjer med Kneller Hall?

Kneller Hall, hjemmet til Royal Military School of Music (RMSM) og Royal Corps of Army Music (RCAM) i nesten 170 år, stengte dørene for siste gang 31. august.

Er Kneller Hall til salgs?

Kneller Hall, det tidligere militærmusikkonservatoriet i Twickenham, har blitt lagt ut for salg av eiendomsmeglerne, JLL.

Hvor gammel er Kneller Hall?

' Kneller Hall-bygningen som vi kjenner i dag ble skapt på slutten av 1840-tallet på stedet der hoffmaleren, Sir Godfrey Kneller, lå på landet. Selve Kneller Hall er oppført i klasse II, det samme er grenseveggene, noe som betyr at de er beskyttet.

Anbefalt: