Logo no.boatexistence.com

Er alternativ rekompilere dårlig?

Innholdsfortegnelse:

Er alternativ rekompilere dårlig?
Er alternativ rekompilere dårlig?

Video: Er alternativ rekompilere dårlig?

Video: Er alternativ rekompilere dårlig?
Video: Is Langchain BAD for AI App Devs? 2024, Kan
Anonim

du bør ikke bruke dette- alternativet fordi ved å bruke dette alternativet mister du de fleste fordelene du får ved å erstatte SQL-spørringer med de lagrede prosedyrene.

Hva gjør Option rekompilere?

OPTION(RECOMPILE) berer serveren om ikke å bufre panoreringen for gitt spørring. Dette betyr at en annen utførelse av samme spørring vil kreve å utarbeide en ny (kanskje annerledes) plan. Dette brukes i søkene med parametere for å forhindre problem med parametersniffing.

Hva er alternativ rekompilere i SQL?

Den eldste og mest tradisjonelle teknikken for å ikke bufre spørringsplanene og kompilere den lagrede prosedyren eller spørringene hver eneste gang for å få optimal ytelse

Hvordan aktiveres rekompilering?

For å rekompilere en lagret prosedyre ved å using sp_recompile

Select New Query, kopier og lim inn følgende eksempel i spørringsvinduet og klikk Utfør Dette utfører ikke prosedyren, men det markerer prosedyren som skal kompileres på nytt slik at spørringsplanen oppdateres neste gang prosedyren utføres.

Hva er parametersniffing i SQL Server?

Parametersniffing er prosessen med å se på de først passerte parameterverdiene når den lagrede prosedyren kompileres i for å lage en optimal utførelsesplan som passer til disse parameterverdiene og bruke den til alle verdier.

Anbefalt: