Logo no.boatexistence.com

Hvem er seme border?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er seme border?
Hvem er seme border?

Video: Hvem er seme border?

Video: Hvem er seme border?
Video: Learn English through story A2: The Lottery Winner by Rosemary Border | Is the lottery prize yours 2024, Kan
Anonim

Seme Border er en bosetning i Nigeria på grensen til Benin, tretti minutters kjøring fra Badagry på kystveien mellom Lagos og Cotonou. Seme er en del av Badagry-divisjonen i Lagos State. … Noen av de nigerianske stillingene har vært innenfor Beninesisk territorium siden 6. april 2001.

Hvilket land er Seme-grensen?

Nigerias landgrense til Benin-republikken ved Seme, nær Badagry, Lagos-staten, har blitt gjenåpnet på fredag.

Har Seme Border blitt åpnet?

Landegrensene ble stengt for varer i august 2019, med delvise åpninger og stenginger for mennesker på grunn av koronaviruspandemien gjennom hele 2020. Nå er de åpne. Landet grenser til Seme, Illela, Maigatari og Mfun.

Hvorfor er Seme-grensen stengt?

Mrs Funke Senapon, en handelsmann ved det populære Seme-markedet, appellerte til den føderale regjeringen om å beordre tjenestemennene til å gjenåpne grensen. … Den føderale regjeringen hadde 21. august 2019 beordret stenging av nigerianske grenser for å begrense smugling av varer og våpen.

Er grensen til Benin til Nigeria åpen?

Benin-Nigeria-grensen er offisielt åpen igjen, men smugling er på vei oppover. 16. desember 2020 kunngjorde Nigeria at de ville gjenåpne grensen til Benin, men tunge kjøretøyer reiser fortsatt ikke over landegrensene, noe som presser handelsmenn til å fortsette smuglervirksomheten.

Anbefalt: