Logo no.boatexistence.com

Er apigenin kamilleekstrakt?

Innholdsfortegnelse:

Er apigenin kamilleekstrakt?
Er apigenin kamilleekstrakt?

Video: Er apigenin kamilleekstrakt?

Video: Er apigenin kamilleekstrakt?
Video: ČAJ OD KAMILICE: zdravstvene blagodati koji će promijeniti Vaš ŽIVOT! 2024, Juli
Anonim

Optimale kamilleekstrakter inneholder omtrent 50 prosent alkohol. Norm alt standardiserte ekstrakter inneholder 1,2 % av apigenin som er et av de mest effektive bioaktive midlene. Vandige ekstrakter, som i form av te, inneholder ganske lave konsentrasjoner av fritt apigenin, men inkluderer høye nivåer av apigenin-7-O-glukosid.

Hvor mange mg apigenin i kamillete?

Apigenin finnes i relativt høye mengder i kamille ( 840 mg/100 g) og det er rapportert å ha en rekke anti-kreftegenskaper in vitro [74].

Hva er den beste kilden til apigenin?

Apigenin er rikelig i en rekke naturlige kilder, inkludert frukt og grønnsaker. De beste kildene til apigenin er persille, kamille, selleri, vinranke-spinat, artisjokker og oregano, og de rikeste kildene er i tørkede former [14, 15].

Er apigenin trygt å ta?

Apigenin anses som trygt, selv ved høye doser, og ingen toksisitet er rapportert. Ikke desto mindre, ved høye doser, kan det utløse muskelavslapping og sedasjon [141].

Hva gjør apigenin for søvnen?

Apigenin binder seg til spesifikke reseptorer i hjernen din som kan redusere angst og sette i gang søvn (3). En studie på 60 sykehjemsbeboere fant at de som fikk 400 mg kamilleekstrakt daglig hadde betydelig bedre søvnkvalitet enn de som ikke fikk noe (4).

Anbefalt: