Logo no.boatexistence.com

Slutte de å gjøre 409 renere?

Innholdsfortegnelse:

Slutte de å gjøre 409 renere?
Slutte de å gjøre 409 renere?

Video: Slutte de å gjøre 409 renere?

Video: Slutte de å gjøre 409 renere?
Video: Торий 2024, Kan
Anonim

Dessverre har dette rengjøringsmiddelet blitt avviklet av produsenten fra og med 12/1/2019. Ta en titt på vårt universalrengjøringsområde for andre produkter vi fortsatt har.

Hvorfor er 409 utenfor markedet?

Formula 409s opprinnelige applikasjon var som et kommersielt løsemiddel og avfettingsmiddel for industrier som slet med spesielt vanskelige rengjøringsproblemer. … Tidlig i 2020 ble Formel 409 umulig å finne i butikker og forsvant fra "produkt"-oppføringen på Clorox-nettstedet.

Hva kan jeg bruke i stedet for 409?

Bruk eddik og vann som et universalrengjøringsmiddelHvis du har brukt noe som 409 eller Lysol-rens, er en av de første enkle hjemmelagde endringene du kan gjøre er å ganske enkelt begynne å bruke en hjemmelaget spray med eddik og vann i stedet. Bare kombiner like mengder eddik og vann i en sprayflaske.

Inneholder Formula 409 blekemiddel?

Formula 409 Multi-Surface Cleaner Spray i original duft er det ultimate rengjørings-, avfettings- og desinfeksjonsmiddelet for hjemmet ditt, og fjerner til og med 100 % av fett og skitt. … No-Bleach-formelen deodoriserer når du rengjør kjøkken- og baderomsoverflater, og etterlater seg en frisk, ren duft.

Hvilken er bedre Mr clean eller Pine Sol?

Mr. Clean antibakterielt rengjøringsmiddel ble nummer to. Den fikk ros for å være den beste flerflaterenseren for store jobber. Pine-Sol Original kom på tredjeplass og ble berømmet for sin evne til å fjerne fett, såpeskum og matflekker.

Anbefalt: