Logo no.boatexistence.com

Hvorfor ødelegger narsissister deg?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor ødelegger narsissister deg?
Hvorfor ødelegger narsissister deg?

Video: Hvorfor ødelegger narsissister deg?

Video: Hvorfor ødelegger narsissister deg?
Video: 87. Narsissister kan ikke fordra deg 2024, Kan
Anonim

For at narsissisten skal føle at de kan overleve, må de beskytte sine skjøre egoer for enhver pris De tror at for å gjøre dette, må de ødelegge deg – selv om det er de som bestemmer seg for å avslutte forholdet. … De vil bare komme seg ut av forholdet og gå videre med livene sine!

Hvordan ødelegger en narsissist deg?

Når en narsissist forsvinner fra livet ditt, de etterlater ødeleggelse i kjølvannet. Gjennom deres kjærlighetsbombing, gassbelysning og manipulasjon har de klart å gjøre deg til et skall av ditt tidligere jeg, uten noen klar vei tilbake til den du en gang var.

Hvorfor vil narsissister såre deg?

"Narsissister er forberedt på å være voldelige fordi de er så overfølsomme, og de har ikke empati, og de har ikke objektkonstans," sa Greenberg."Så de er forberedt på å ta anstøt og være fornærmende og egentlig ikke forstå … Det er mye arbeid for den ikke-narsissistiske kameraten. "

Prøver narsissister å ødelegge deg?

Narsissister, sosiopater og psykopater kan forårsake langvarig skade på ofrenes liv. Deres emosjonelle og verbale misbruk, kombinert med deres grusomme, vedvarende forsøk på sabotasje, kan til og med drive ofrene deres til selvdestruksjon og selvmord.

Hvorfor forkaster en narsissist deg?

Kasteringsfasen

Det kan være fordi de har tappet dem for midler, eller at de rett og slett har funnet noen ny å misbruke. Uansett, på dette stadiet vil fornærmelsene deres nå det verste nivået, og de vil finne flere måter å rive partneren ned på, og sikre at de forlater forholdet som "vinneren ".

Anbefalt: