Logo no.boatexistence.com

Er bassengsuging farlig?

Innholdsfortegnelse:

Er bassengsuging farlig?
Er bassengsuging farlig?

Video: Er bassengsuging farlig?

Video: Er bassengsuging farlig?
Video: Noen burde ikke bli foreldre 2024, Juli
Anonim

Sbassengavløp fungerer fordi de har mye sug bak seg. De trekker vannet ned, slik at bassenget kan filtreres, og i prosessen renser de bassenget. Imidlertid er dette suget hovedårsaken til at bassengavløp er potensielt farlig … Dette kalles sugeinnfanging, og det kan være dødelig.

Kan et bassengsluk drepe deg?

Drain Entrapment: Som et monster som gjemmer seg i dypet, utgjør basseng- og badestampavløp (for det meste funnet i offentlige bassenger) et stort antall skader i tillegg til to dokumenterte dødsfallSuget fra avløpet kan trekke en svømmer under vannet. Hvis sugekraften er sterk nok, kan svømmeren drukne.

Er bassengpumper farlige?

Kraften til en bassengpumpe er mer enn nok årsaken til skade og livstruende skade Advarselsetiketten som kommer på nye hovedavløp, skimmere og bassengpumper sier at bassenget pumpen har nok kraft til å fange, drukne og fjerne tarmen, hvis du uforvarende dekker sugepunktet med en hvilken som helst del av kroppen din.

Har et bassengavløp noen gang drept noen?

Flere barn har mistet livet i avløpsklemming, mens andre har fått livstruende skader. Avløpsoppfangning har også skadet og drept voksne, fanget håret, smykkene eller klærne deres og fanget offeret under vann.

Hva er gode måter å være trygg rundt bassengavløp?

6 måter å holde seg trygg rundt bassenget

  1. Følg ingen hestespill. …
  2. Bruk flyteutstyr og forbli i vannet sammen med barnet ditt. …
  3. Hold bassenget ditt inngjerdet og låst. …
  4. Begrens alkoholforbruket. …
  5. Lær HLR. …
  6. Lær barna å holde seg unna avløp.

Anbefalt: