Logo no.boatexistence.com

Hva er påfølgende vilkår?

Innholdsfortegnelse:

Hva er påfølgende vilkår?
Hva er påfølgende vilkår?

Video: Hva er påfølgende vilkår?

Video: Hva er påfølgende vilkår?
Video: Video 936 Hva er god kundeservice? For alle som jobber på restaurant, butikk, hotell, resepsjon ++ 2024, Kan
Anonim

Suksessiv er et ord for ting (eller mennesker) som følger hverandre i tid Hvis tre presidenter på rad var over seksti, kan du si: "Tre påfølgende presidenter var over seksti." Successive er et ord som dukker opp ofte når du ser på historien til noe.

Hva er påfølgende ledd i matematikk?

Påfølgende tall er numre som er oppført i rekkefølge fra en hvilken som helst sekvens. Fortløpende tall og etterfølgende tall er samme begrep. Eksempel. – 3, -2, -1, 0, 1, 2, 3. Tallet som kommer etter hverandre kalles fortløpende tall eller suksessnummer.

Hva er meningen med påfølgende begrep?

1: følger i rekkefølge: følger hverandre uten avbrudd sin fjerde påfølgende seier. 2: preget av eller produsert i rekkefølge.

Hva er påfølgende kontrakt?

Påfølgende perioder er brukes i kontrakter når man definerer hvor lenge kontraktsperioden skal vare En år lang kontrakt vil for eksempel bestå av 12 påfølgende måneder, med den første måned som starter på ikrafttredelsesdatoen og den siste måneden som slutter på kontraktsdagen.

Hva er forskjellen mellom påfølgende og suksessive?

Som adjektiver forskjellen mellom fortløpende og suksessive. er at konsekutiv følger, i rekkefølge, uten avbrudd mens påfølgende kommer etter hverandre i en serie.

Anbefalt: