Logo no.boatexistence.com

Hvem er hobbylobby?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er hobbylobby?
Hvem er hobbylobby?

Video: Hvem er hobbylobby?

Video: Hvem er hobbylobby?
Video: Смущающие САРДИНЫ НА Hobby Lobby | Прятки | We Are The Davises 2024, Kan
Anonim

Hobby Lobby er først og fremst en kunst- og håndverksbutikk, men inkluderer også hobbyer, bilderamming, smykkeproduksjon, stoffer, blomster- og bryllupsutstyr, kort og festartikler, kurver, brukbar kunst, hjemmeinnredning og ferievarer.

Hvem eies hobbylobbyen av?

David Green (født 13. november 1941) er en amerikansk forretningsmann og grunnleggeren av Hobby Lobby, en kjede av kunst- og håndverksbutikker. Han er en stor økonomisk støttespiller for evangeliske organisasjoner i USA og finansierte Museum of the Bible i Washington, D. C.

Hva slags selskap er Hobby Lobby?

I dag, med mer enn 900 butikker, er Hobby Lobby den største privateide kunst- og håndverksforhandleren i verden med over 43 000 ansatte og opererer i førti- syv stater.

Er Hobby Lobby et mormonselskap?

Hobby Lobby, kunst- og håndverkskjeden hvis troende kristne eiere vant en landemerke høyesterettsdom om religionsfrihet, er fanget av en antikvitetssmuglingsskandale som har åpnet selskapet for anklager om hykleri.

Hva gjorde Hobby Lobby?

Hobbylobbyen hevdet at Free Exercise Clause of the First Amendment of the United States Constitution og Religious Freedom Restoration Act tjener til å beskytte deres religiøse tro, og derfor hindrer anvendelse av prevensjonsmandatettil dem.

Anbefalt: