Logo no.boatexistence.com

Hvor er hemlock-trær hjemmehørende?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er hemlock-trær hjemmehørende?
Hvor er hemlock-trær hjemmehørende?

Video: Hvor er hemlock-trær hjemmehørende?

Video: Hvor er hemlock-trær hjemmehørende?
Video: Tree of the Week: Eastern Hemlock 2024, Kan
Anonim

Dens opprinnelige rekkevidde er fra Alaska sør til deler av California, og det er et vanlig tre i bartreregnskogene på USAs nordvestkyst. I tillegg til å være ansett for sin skjønnhet, spiller den vestlige hemlocken i dag en viktig rolle i trelastindustrien.

Er hemlock-trær hjemmehørende i Nord-Amerika?

Tsuga canadensis, også kjent som østlig hemlock, østlig hemlock-gran eller kanadisk hemlock, og i de fransktalende regionene i Canada som pruche du Canada, er et bartre som er hjemmehørende i det østlige nord Amerika.

Er hemlock-trær sjeldne?

Dens primære betydning ligger ikke i dens dominans, men i bidraget den gir, som en sjelden art, til det globale biologiske mangfoldet. Til tross for sjeldenheten, ser den ut til å være nærmere genetisk beslektet med sine asiatiske søskenbarn enn dens østlige motstykke. Den østlige hemlocken er en skogkjempe.

Hvordan vet jeg om jeg har en østlig hemlock?

  1. Løv: Eviggrønne, flate, enkeltnåler, 1/2 tomme lange, avsmalnende til et matt punkt, primært to-rangert, skinnende mørkegrønn over, 2 linjer med hvit stomata under.
  2. Blomst: Arten er eneboende; hannene gule, små, runde; hunnene lysegrønne ved grentuppene.

Er hemlock-tre giftig for hunder?

Hva er Hemlock-forgiftning? Hemlock kan referere enten til Conium maculatum, ofte kjent som gifthemlock, eller til de fire plantene i Cicuta-familien, kjent samlet som vannhemlock. Toksinene i begge plantene er farlige for mange dyr, inkludert hjørnetenner.

Anbefalt: