Logo no.boatexistence.com

Når kommer gonerilgiften tilbake?

Innholdsfortegnelse:

Når kommer gonerilgiften tilbake?
Når kommer gonerilgiften tilbake?

Video: Når kommer gonerilgiften tilbake?

Video: Når kommer gonerilgiften tilbake?
Video: Cormorants return to the lake 2024, Kan
Anonim

I siste akt forgifter Goneril Regans drink etter å ha fått vite at de deler et ønske om Edmund Regan roper "Sick, O sick!" hvorpå Goneril svarer i en side "Hvis ikke, vil jeg aldri stole på medisin," (5.3. 97–98). Regan blir raskt syk og dør utenfor scenen.

Hvilken scene forgifter Goneril Regan?

En gentleman skynder seg inn med en blodig kniv. Han kunngjør at Goneril har begått selvmord. Dessuten forgiftet hun Regan dødelig før hun døde.

Hvorfor dreper Goneril Regan?

I stykkets siste akt, mens de britiske styrkene kjemper mot den franske hæren (ledet av Cordelia), oppdager Goneril at Regan forfølger Edmund, så hun forgifter henne utenfor scenen for å sikre at Regan ikke gifter seg ham.

Hvem er mer ond Goneril eller Regan?

Den ondeste karakteren kan lure en til å tro at hun er mindre ond enn hun er, men ved nærmere ettersyn er det helt klart at den ondeste karakteren er Goneril Likevel, noen tror kanskje Edmund, Cromwell eller Regan er de verste, men av forskjellige grunner overgår Goneril deres ondskap.

Hva avslører Edmund før døden?

Edmund er fornøyd med at to kvinner døde av kjærlighet til ham. Da han er i ferd med å dø selv, innrømmer Edmund at han beordret Lear og Cordelia drept.

Anbefalt: