Logo no.boatexistence.com

Vil limabønner øke blodsukkeret?

Innholdsfortegnelse:

Vil limabønner øke blodsukkeret?
Vil limabønner øke blodsukkeret?

Video: Vil limabønner øke blodsukkeret?

Video: Vil limabønner øke blodsukkeret?
Video: Hva skjer med blodsukkeret når vi spiser? 2024, Kan
Anonim

Selv om bønner inneholder karbohydrater, er de lave på skalaen for glykemisk indeks (GI) og forårsaker ikke betydelige stigninger i en persons blodsukkernivå.

Er limabønner bra for diabetikere?

Belgfrukter som limabønner er en mat med lav glykemisk indeks, noe som gjør dem til et godt valg for personer med diabetes. Bønner er også rike på løselig fiber, som hjelper kroppen din til å absorbere karbohydrater saktere og regulerer blodsukkernivået.

Hvilke bønner er bra for diabetikere?

“ Kidneybønner, pintobønner, svarte bønner og garbanzobønner er alle flotte for blodsukkerkontroll,” sier Jessica Bennett, en kostholdsekspert ved Vanderbilt University Medical Center. «De er høye i fiber og tar lang tid å fordøye.»

Er limabønner dårlige for deg?

Men de kan inneholde skadelige forbindelser som anti-næringsstoffer og linamarin, som kan forårsake fordøyelsesproblemer hvis de spises i store mengder. Bløtlegg alltid rå eller tørkede limabønner før du koker dem. Som andre belgfrukter kan limabønner nytes med måte som en del av et sunt, godt avrundet kosthold.

Inneholder limabønner arsenikk?

Hvorfor er det farlig å spise rå Lima-bønner? Rå limabønner inneholder en forbindelse k alt linamarin, som blir til cyanid når de konsumeres.

Anbefalt: