Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er ferdigpakkede salater dårlige?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er ferdigpakkede salater dårlige?
Hvorfor er ferdigpakkede salater dårlige?

Video: Hvorfor er ferdigpakkede salater dårlige?

Video: Hvorfor er ferdigpakkede salater dårlige?
Video: Суп на Всю Семью! РАССОЛЬНИК в КАЗАНЕ! КАК ПРИГОТОВИТЬ 2024, Juli
Anonim

Salater med forhåndsposer er de farligste salatene kan inneholde insekter som forårsaker matforgiftning, inkludert E coli, salmonella og norovirus. … Noen lager sine egne av hele blader, men hvis det er en rask, ferdigmat eller en kjede, er den ofte rett ut av en pose.

Hvor dårlige er pakkede salater?

I alle fall, ifølge den samme historien, er risikoen for salatforurensning i generelt veldig lav, og det er "lite bevis på at salat i poser har mer eller mindre patogenrisiko sammenlignet med med hoder." Med tanke på at ungene til vennen min fikk listeria av å spise fersken for noen somre siden, er jeg mer enn villig til å …

Er salater i poser farlige?

"Salat i pose kan gi næring til veksten av matforgiftende insekter som salmonella og gjøre dem farligere," melder BBC News. Forskere fant bevis på at miljøet inne i en salatpose tilbyr en ideell grobunn for salmonella, en type bakterier som er en ledende årsak til matforgiftning.

Er ferdigpakkede salater rene?

Helseeksperter råder faktisk mot å vaske posesalat Selv om det er en viss risiko, sier U. S. Food and Drug Administration grønnsaker som er merket med "trippel- vasket" eller "klare til å spise" kan spises uten å bli vasket etter at de er tatt ut av posen.

Er det trygt å kjøpe tilberedte salater?

Selv om risikoen for kontaminering, rekontaminering eller ny krysskontaminering er reell, er det på undersiden hvis du er nøye med kjøkkensikkerheten. Inspiser salatpakkene du har tenkt å kjøpe og sørg for at de ser kalde og friske ut. Sjekk utløpsdatoene, og vask salaten før du har tenkt å spise den.

Anbefalt: