Logo no.boatexistence.com

Kan boveda-pakker rehydreres?

Innholdsfortegnelse:

Kan boveda-pakker rehydreres?
Kan boveda-pakker rehydreres?

Video: Kan boveda-pakker rehydreres?

Video: Kan boveda-pakker rehydreres?
Video: Гениальные Лайфхаки, Которые Действительно Работают ▶3 2024, Kan
Anonim

Ja, du kan

Hvordan forynger du Boveda-pakker?

Plasser den innpakkede pakken i en Ziploc-baggie, men før du forsegler posen, skyv så mye luft ut du kan. Forsegl den. La stå i romtemperatur i 2-3 dager, sjekk det igjen daglig. Når papirhåndkleet er helt tørt, er pakken klar til å tas i bruk igjen!

Hvor lang tid tar det å rehydrere en boveda-pakke?

Du kan lade opp boveda-pakkene ved å bløtlegge dem i filtrert vann i flere dager. Den typiske varigheten for opplading av bovedas er mellom 1-3 dager, men det kan ta opptil 7 dager i ekstreme tilfeller eller avhengig av størrelsen på boveda-pakken. Du kan se at boveda-pakken er ladet opp når den er myk igjen.

Hvordan tilbakestiller jeg Boveda?

page trykk på beholderen til venstre, og trykk deretter på tannhjulikonet øverst til høyre. Rull ned for å trykke på " Kalibrer sensor", og trykk deretter på "KALIBRER". Boveda Butler må kalibreres før bruk for nøyaktige avlesninger.

Tørker Boveda-pakker ut?

Replace Dry Packs

Å bruke Boveda-pakker er så enkelt som det blir når det kommer til å fukte sigarene dine. Boveda-pakker er myke og smidige når du først fjerner dem fra cellofanen. De frigjør gradvis fuktighet som absorberes av sigarene dine. Ettersom fuktigheten i en Boveda-pakke er oppbrukt, stivner pakken.

Anbefalt: