Logo no.boatexistence.com

Drapte ralph og piggy simon?

Innholdsfortegnelse:

Drapte ralph og piggy simon?
Drapte ralph og piggy simon?

Video: Drapte ralph og piggy simon?

Video: Drapte ralph og piggy simon?
Video: Purple Drapes 2024, Kan
Anonim

I begynnelsen av kapittel 10 forteller Ralph til Piggy at de myrdet Simon Piggy innser at de brut alt drepte Simon, men prøver å undertrykke minnet og ikke snakke om det. Ralph tar ansvar for å delta i drapet på Simon, mens Piggy begynner å komme med unnskyldninger for handlingene deres.

Hvordan dreper Ralph Simon?

Simon prøver desperat å forklare hva som har skjedd og minne dem om hvem han er, men han snubler og stuper over steinene på stranden. Guttene faller voldsomt på ham og dreper ham.

Who Killed Simon i Lord of the Flies?

Mot slutten av kapittel 8 blir Simon grusomt myrdet av guttegruppen under en kraftig tropisk storm. Etter at Simon klatrer opp på fjellet og oppdager at udyret faktisk er det råtnende liket av en død fallskjermjeger, reiser han over øya for å informere guttene om den nye oppdagelsen hans.

Er Piggy og Ralph medskyldige i Simons død?

Jeg vil gjerne forklare hvorfor det riktige svaret er et utvetydig ja - at de begge var involvert, begge var medskyldige i drapet, og begge forsøkte å lyve om det.

Stirker grisen Simon?

Simon - Stakk flere ganger av Piggy, Ralph og Jacks klan med spyd. Piggy - Hodeskallen knust da Roger slapp en stein på ham.

Anbefalt: