Logo no.boatexistence.com

Er vitamin c c?

Innholdsfortegnelse:

Er vitamin c c?
Er vitamin c c?

Video: Er vitamin c c?

Video: Er vitamin c c?
Video: The BEST VITAMIN C SERUM | Dermatologist @DrDrayzday 2024, Juli
Anonim

Vitamin C er et vitamin som finnes i ulike matvarer og selges som kosttilskudd. Den brukes til å forebygge og behandle skjørbuk. Vitamin C er et viktig næringsstoff involvert i reparasjon av vev og enzymproduksjon av visse nevrotransmittere.

Hva er vitamin C bra for?

C-vitamin, også kjent som askorbinsyre, har flere viktige funksjoner. Disse inkluderer: hjelpe til å beskytte celler og holde dem sunne . opprettholde sunn hud, blodårer, bein og brusk.

Hvor mye vitamin C bør jeg ta daglig?

For voksne er den anbef alte daglige mengden for vitamin C 65 til 90 milligram (mg) per dag, og den øvre grensen er 2000 mg per dag. Selv om for mye vitamin C i kosten er usannsynlig å være skadelig, kan megadoser av vitamin C-tilskudd forårsake: Diaré. Kvalme.

Er vitamin C bra eller dårlig?

C-vitamin er et av de sikreste og mest effektive næringsstoffene, sier eksperter. Selv om det kanskje ikke er kuren mot forkjølelse, kan fordelene med vitamin C inkludere beskyttelse mot immunsystemmangler, hjerte- og karsykdommer, prenatale helseproblemer, øyesykdommer og til og med hudrynker.

Påvirker vitamin C blodtrykksmedisinering?

I følge forskere fra Johns Hopkins University School of Medicine, kan høye doser vitamin C - gjennomsnittlig 500 mg per dag - gi små blodtrykksreduksjoner Vitamin C kan fungere som et vanndrivende middel, og fjerner overflødig væske fra kroppen din. Dette kan bidra til å senke trykket i blodårene dine.

Anbefalt: