Logo no.boatexistence.com

Dehydrerer energidrikker deg?

Innholdsfortegnelse:

Dehydrerer energidrikker deg?
Dehydrerer energidrikker deg?

Video: Dehydrerer energidrikker deg?

Video: Dehydrerer energidrikker deg?
Video: How to use • Food Dehydrator FDK 500GCW • Gorenje 2024, Kan
Anonim

Den største bekymringen er deres potensial til å forårsake ekstrem dehydrering, fordi koffein fungerer som et vanndrivende middel (får kroppen til å miste vann). Trening alene kan dehydrere en person, så inntak av koffeinfylte energidrikker før, under eller etter sport kan forverre dehydrering og være farlig for hjertet.

Gir energidrikker deg fuktighet?

Mens koffeinholdige drikker kan ha en mild vanndrivende effekt - noe som betyr at de kan forårsake vannlatingsbehov - de ser ikke ut til å øke risikoen for dehydrering.

Hvorfor er energidrikker ikke bra for hydrering?

I tillegg vil mange som velger energidrikker ofte bruke dem i stedet for vann eller elektrolyttrike drikker. Fordi energidrikker inneholder store mengder koffein, et vanndrivende middel, mennesker risikerer å dehydrere raskere i varmen For å komplisere dette problemet ytterligere, får energidrikker hjertet til å pumpe raskere.

Er energidrikker en god kilde til hydrering?

Vanlig vann er den beste fuktighetsgivende drikken for folk flest, men sport og energidrikker annonseres for å appellere til de som trener eller trenger et løft med energi for å komme seg gjennom dagen. Etter vann er sukker hovedingrediensen i energidrikker.

Teller energidrikker som vanninntak?

Sant. Selv om koffein er et vanndrivende middel, som tvinger vann til å skilles ut i urinen, kompenserer kroppen vår raskt. Så selv koffeinholdige drikker som kaffe og te har en netto fuktighetsgivende effekt.

Anbefalt: