Logo no.boatexistence.com

Hvor brukes glødelampe?

Innholdsfortegnelse:

Hvor brukes glødelampe?
Hvor brukes glødelampe?

Video: Hvor brukes glødelampe?

Video: Hvor brukes glødelampe?
Video: Incandescent Light bulb ban? 2024, Juli
Anonim

Glødelamper brukes ofte i bordslamper, bordlamper, gangbelysning, skap, aksentbelysning og lysekroner De gir god fargegjengivelse og fungerer faktisk som fargestandard som alle andre lamper måles etter. Glødelamper kan enkelt dimmes.

Hvor brukes glødelys?

Som et resultat er glødelampen mye brukt både i husholdnings- og kommersiell belysning, for bærbar belysning som bordlamper, billykter og lommelykter, og til dekorative og reklamebelysning.

Hva brukes i glødelampe?

Glødepærer bruker vanligvis et wolframtråd på grunn av tungstens høye smeltepunkt. En wolframglødetråd inne i en lyspære kan nå temperaturer så høye som 4500 grader Fahrenheit. Et glasskabinett, glasspæren, hindrer oksygen i luften i å nå den varme glødetråden.

Brukes fortsatt glødelamper?

I 2014 kan du si farvel til den vanlige glødelampen. Fra 1. januar USA vil ikke lenger produsere eller importere glødelamper – selv om butikker fortsatt kan selge det de har på lager. Utfasingen er et resultat av føderale regler for å bytte til mer energieffektive pærer.

Hva er et eksempel på glødelampe?

Merk: Bruk av glødelegemer er: brukt i glødeutladningslamper, neonlamper, fluorescerende lamper, brukt i spotlys, flomlys, billykter, over hodet down lights. Hvitt jern i en smie, rødglødende lava som strømmer ned en vulkan, og de røde brennerne på en komfyr er eksempler på gløde.

Anbefalt: