Logo no.boatexistence.com

Skal jeg oppgradere apple-påminnelser?

Innholdsfortegnelse:

Skal jeg oppgradere apple-påminnelser?
Skal jeg oppgradere apple-påminnelser?

Video: Skal jeg oppgradere apple-påminnelser?

Video: Skal jeg oppgradere apple-påminnelser?
Video: Изменившие жизнь шаги по уменьшению бумажного беспорядка! 2024, Kan
Anonim

Hvis du stoler på påminnelser for å spore oppgaver på tvers av alle enhetene dine, og du ikke oppdaterer alt til de nyeste operativsystemversjonene med en gang, unngå å oppgradere påminnelser-appen på iOS13 og macOS Catalina til de andre enhetene dine er oppdatert.

Hva skjer når du oppgraderer påminnelser på iPhone?

Når du oppdaterer en enhet til den nyeste programvaren, vil nye påminnelser på den enheten slås sammen med de oppgraderte påminnelsene og vil være tilgjengelig på alle oppdaterte enheter.

Hva er g alt med Apple-påminnelser?

I de fleste tilfeller skyldes problemet med at påminnelser ikke fungerer på iPhone vanligvis at påminnelsesvarsler er dempet, feilaktige innstillinger for påminnelsesvarsler og uforklarlige iCloud-feil. I noen få tilfeller kan problemet skyldes at påminnelsesappen eller systemfilene på iPhone-en din er ødelagt.

Hva er nytt i Apple-påminnelser?

En fullstendig ombygd app som gjør det enklere enn noen gang å opprette og organisere påminnelser. Bare skriv, snakk med Siri eller trykk på den nye verktøylinjen for å lage påminnelser. Siri foreslår også påminnelser som finnes i meldinger. Bruk automatiske smartlister som Today og Flagged, eller organiser ved å gruppere lister eller påminnelser.

Hva er nye påminnelser i iOS 14?

I iOS og iPadOS 14 kan du tildele individuelle påminnelser til alle listene har blitt delt med, noe som gjør det klart hvem som er ansvarlig for hver oppgave. Disse påminnelsene blir lagt til i den nye smartlisten Tilordnet til meg, men du kan eventuelt avslå dem hvis du vil. Prosessen for å tildele en påminnelse til noen andre.

Anbefalt: