Logo no.boatexistence.com

Er reker høy i kolesterol?

Innholdsfortegnelse:

Er reker høy i kolesterol?
Er reker høy i kolesterol?

Video: Er reker høy i kolesterol?

Video: Er reker høy i kolesterol?
Video: Are Shrimps High In Cholesterol? - by Dr Sam Robbins 2024, Kan
Anonim

Reker og reker er typer sjømat som konsumeres over hele verden. Selv om reker og reker tilhører forskjellige underordninger av Decapoda, er de veldig like i utseende, og begrepene brukes ofte om hverandre i kommersielt oppdrett og vilt fiskeri.

Er reker dårlig for kolesterol?

The American Heart Association (AHA) lister til og med reker som en mat som kan senke kolesterolnivået – så lenge folk ikke steker den. Andre steder hevder AHA at reker inneholder noen omega-3 fettsyrer. Dette er en sunn type fett som kan være til nytte for det kardiovaskulære systemet og andre kroppsfunksjoner.

Hvilken sjømat er dårlig for kolesterol?

Skalldyr. Skalldyr som østers, blåskjell, krabbe, hummer og muslinger inneholder store mengder kolesterol, spesielt i forhold til serveringsstørrelsen.

Kan jeg spise sjømat hvis jeg har høyt kolesterol?

Noen skalldyr som hjerteskjell, blåskjell, østers, kamskjell og muslinger har lavt kolesterol og mettet fett, og du kan spise dem så ofte du vil.

Er reker eller biff verre for kolesterol?

Reker er høy i kolesterol – tre unser har 179 milligram. En lignende porsjon magert biff eller kylling har 75 milligram, mindre enn halvparten av mengden.

Anbefalt: