Logo no.boatexistence.com

Hvilket panel er best for spilling?

Innholdsfortegnelse:

Hvilket panel er best for spilling?
Hvilket panel er best for spilling?

Video: Hvilket panel er best for spilling?

Video: Hvilket panel er best for spilling?
Video: The Ultimate Guide to Panel Alignment - Get Perfect Gaps! - Talbot Sunbeam LOTUS 2024, Juli
Anonim

TN (Twisted Nematic)-paneler er blant de mest populære skjermtypene for spillere. Deres raskeste responstider sammenlignet med IPS- og VA-paneler er det som gjør dem ideelle for spillere. TN-skjermer er også generelt billigere sammenlignet med IPS-motpartene.

Er IPS eller VA bedre for spill?

Generelt sett tilbyr IPS og VA-paneler en svært lik brukeropplevelse, men VA-skjermer er ofte litt billigere enn en tilsvarende IPS-skjerm. Imidlertid lider VA-skjermer av mer bevegelsesuskarphet og spøkelsesproblemer enn IPS-paneler. Så IPS er fortsatt det beste alternativet for alle som driver med design eller presisjonsarbeid.

Er IPS- eller VA-panel bedre?

IPS TV-er er den klare vinneren her, siden bildet forblir nøyaktig når du ser fra siden – du kan se forskjellene i videoene ovenfor. Dette er deres viktigste fordel i forhold til VA-paneler. De fleste TV-er med VA-panel har et merkbart tap i bildenøyaktighet når du ser fra siden.

Er IPS Panel bra for spill?

Med mer effektiv strømlevering, raskere pikselbytte og forbedret bildebehandling, har IPS vært i stand til å dukke opp som en ønskelig vei for spillmonitorer.

Er VA- eller TN-panel bedre?

VA har flere fordeler fremfor TN-paneler enn IPS, med bedre fargegjengivelse, høyere maksimal lysstyrke og bedre visningsvinkler. … For en generell arbeidsmonitor gir VA-paneler høye kontrastforhold, lysstyrke, oppdateringsfrekvenser, god fargegjengivelse og gode visningsvinkler.

Anbefalt: