Logo no.boatexistence.com

Gjør vennlighet deg mer attraktiv?

Innholdsfortegnelse:

Gjør vennlighet deg mer attraktiv?
Gjør vennlighet deg mer attraktiv?

Video: Gjør vennlighet deg mer attraktiv?

Video: Gjør vennlighet deg mer attraktiv?
Video: 8 Things That Make You Attractive 2024, Kan
Anonim

I tillegg til å få andre til å føle seg bra, er det bevis på at folk som sprer litt vennlighet er lykkeligere, sunnere og mer attraktive enn sine ondsinnede jevnaldrende.

Gjør det å være hyggelig deg mer attraktiv?

Med andre ord, å være en god person kan faktisk få folk til å oppfatte deg som mer attraktiv … "Vi finner ut at 'det som er bra er vakkert' med personlighet som gjenspeiler ønskede egenskaper som ansiktsattraktivitet," skrev forskerne. «Dette fenomenet kan også kalles «halo-effekten».

Er vennlighet en attraktiv egenskap?

En internasjonal studie fra Swansea University i Wales har funnet ut at vennlighet er den mest attraktive egenskapen hos en annen personForskere undersøkte mer enn 2700 studenter fra hele verden. Vennlighet var den mest ønskede egenskapen hos de som leter etter langsiktige partnere, uavhengig av kultur.

Hva gjør en kvinne attraktiv fysisk?

Generelt foretrekker menn kvinner med fulle bryster, lepper, symmetrisk ansikt, stort smil, bredere midje-hofteforhold, sunt hår, høy stemme, klar hud og store øyne er de morfologiske trekkene i kvinnekropper som menn synes er attraktive.

Er vennlige mennesker attraktive?

Vennlige eller utadvendte mennesker er mer attraktive, antyder en ny studie. I studien fant Gettysburg College psykologiprofessor Brian Meier og forskerteamet hans at personer som var høye i personlighetstrekkene behagelighet eller ekstraversjon ble vurdert av fremmede som mer attraktive.

Anbefalt: