Logo no.boatexistence.com

Sang christopher plummer virkelig edelweiss?

Innholdsfortegnelse:

Sang christopher plummer virkelig edelweiss?
Sang christopher plummer virkelig edelweiss?

Video: Sang christopher plummer virkelig edelweiss?

Video: Sang christopher plummer virkelig edelweiss?
Video: Edelweiss - Christopher Plummer's own voice - Sound of Music 1965 2024, Kan
Anonim

Christopher Plummer sang faktisk ikke "Edelweiss" i "The Sound of Music" "De gjorde det for de lange passasjene," sa den avdøde skuespilleren til NPR. «Det var veldig bra gjort. Inngangene og utgangene fra sangene var stemmen min, og så fylte de inn – på den tiden var de veldig masete med å matche stemmer i musikaler.

Sanger Christopher Plummer sin egen sang i lyden av musikk?

- Plummers sangstemme ble dubbet i filmen. Det var sangeren Bill Lee som gjorde sangstemmen for kaptein von Trapp. Foruten Plummer, ble sangen også dubbet til karakteren Mother Abbess, spilt av Peggy Woods.

Er noen av Von Trapp fortsatt i live?

To medlemmer av gruppen døde mens gruppen fortsatt var aktiv, Georg i 1947, 67 år gammel, og Martina, som døde i fødsel i 1952 i en alder av 30. … Alle de opprinnelige syv Trapp-barna hadde dødd innen 2014, mens de to senere barna, Eleonore og Johannes, fortsatt er i live fra juni 2021

Hvorfor synger von Trapp Edelweiss?

I musikalen synger kaptein von Trapp og hans familie denne sangen under konserten nær slutten av 2. akt, som en uttalelse om østerriksk patriotisme i møte med presset som ble lagt på ham om å bli med marinen til Nazi-Tyskland etter Anschluss (nazistenes annektering av deres hjemland).

Sang Peggy Wood selv i Sound of Music?

Peggy Wood, som spilte Marias mentor Mother Abbess, fikk vokalen sin dubbet av Margery McKay.

Anbefalt: