Logo no.boatexistence.com

Betyr det nødvendig?

Innholdsfortegnelse:

Betyr det nødvendig?
Betyr det nødvendig?

Video: Betyr det nødvendig?

Video: Betyr det nødvendig?
Video: Det er nødvendigt... (Film fra 1962) 2024, Kan
Anonim

Should betyr noe som anbefales, men ikke obligatorisk.

Bør et krav?

I arbeidserklæringer (SOW), standarder, forskrifter, prosesskravdokumenter som inneholder krav til organisasjonen som produserer et system/produkt/applikasjon «bør» brukes også for å kommunisere en «beste praksis» som anbefales dersom aktuelt, men er ikke obligatorisk.

Hva kreves dette ordet?

å ha behov for; trenger: Han trenger medisinsk hjelp. å kalle på autoritativt; beordre eller pålegge å gjøre noe: å kreve at en agent redegjør for brukte penger. å be om autoritativt eller imperativt; kreve. å pålegge behov eller anledning til; gjøre nødvendig eller uunnværlig: Arbeidet krevde uendelig tålmodighet.

Er et lovkrav?

Ordet bør uttrykker ikke et lovkrav. Men skal, når det gjelder klimaavtalen, gjør det. Skal vi fortsette? Vi bruker ofte hjelpeverbet skal for å indikere et løfte.

Betyr skal bety obligatorisk?

Ofte er det sant, “skal” er obligatorisk.. Allikevel har ordet ofte andre betydninger - noen ganger til og med maskert som et synonym for "kan"… I omtrent alle jurisdiksjoner har domstoler slått fast at «skal» ikke bare kan bety «må» og «kan», men også «vil» og «er».

Anbefalt: