Logo no.boatexistence.com

Hva er dead ops arcade cold war?

Innholdsfortegnelse:

Hva er dead ops arcade cold war?
Hva er dead ops arcade cold war?

Video: Hva er dead ops arcade cold war?

Video: Hva er dead ops arcade cold war?
Video: Die Maschine Round 550 PS5 cold war zombies 2024, Kan
Anonim

Dead Ops Arcade var en Zombies-modus som debuterte i det originale Black Ops-spillet, og med utgivelsen av Black Ops: Cold War er det nå på sin tredje iterasjon. I motsetning til den vanlige førstepersons Zombies-modusen, er Dead Ops Arcade et twin-stick ovenfra og ned skytespill.

Hva er vitsen med Dead Ops Arcade?

Dead Ops Arcade er et tostavs ovenfra-og-ned skytespill, og i likhet med alle andre zombienivåer er målet å overleve i så mange runder som mulig mot mange bølger av stadig vanskeligere zombier.

Har Cold War Dead Ops Arcade?

Treyarch gir ut en oppdatering for Call of Duty: Black Ops Cold War som justerer XP-spillerne mottar fra spillets Dead Ops Arcade 3-modus. I en ny oppdatering utgitt i dag, gjør utvikler Treyarch noen endringer i Call of Duty: Black Ops Cold Wars Dead Ops Arcade 3-modus.

Må jeg installere Dead Ops Arcade?

PlayStation- og Xbox-konsollerPå konsoller må du først installere hele basisspillet – Campaign, Multiplayer, Zombies og Dead Ops Arcade.

Hvordan gjenoppliver du i Dead Ops Arcade Cold War?

Kamping nær en nedlagt lagkamerat vil forkortegjenopplivingstiden. Å slåss i nærheten av en i live lagkamerat gjør det lettere å holde dem i live og gjenopplive hvis de blir slått ned. Denne Black Ops Cold War-modusen er et spill for å overleve, og den beste måten å gjøre det på er utvilsomt sammen.

Anbefalt: