Logo no.boatexistence.com

Vil et stående skrivebord hjelpe meg å gå ned i vekt?

Innholdsfortegnelse:

Vil et stående skrivebord hjelpe meg å gå ned i vekt?
Vil et stående skrivebord hjelpe meg å gå ned i vekt?

Video: Vil et stående skrivebord hjelpe meg å gå ned i vekt?

Video: Vil et stående skrivebord hjelpe meg å gå ned i vekt?
Video: How To FIX Blood Flow & Circulation! [Heart, Arteries, Legs & Feet] 2024, Kan
Anonim

Fordeler med stående skrivebord Mens den nye studien antyder at et stående skrivebord neppe vil hjelpe med vekttap eller unngå vektøkning, kan det være andre fordeler med et stående skrivebord. … Og å stå, i stedet for å sitte, kan redusere risikoen for skulder- og ryggsmerter.

Reduserer stående magefett?

Stå opp til størrelse ned Men å ta hyppige pauser fra å sitte kan hjelpe deg med å miste magefett – og det trenger ikke engang være lange pauser. I studien måtte folk stå i kun 1 minutt for at det skulle telle som en pause. Her er én måte å miste magefett på: sov mer.

Hvor mye vekt kan du gå ned når du står ved skrivebordet?

Resultatene viser at stående forbrente ekstra 0,15 kalorier per minutt i gjennomsnitt sammenlignet med sittende. Menn forbrente 0,2 ekstra kalorier per minutt mens de sto, som var dobbelt så mye som kvinner som forbrente 0,1 ekstra kalorier.

Hvor lenge bør du stå ved et stående skrivebord?

Det betyr at for hver 1. til 2. time du sitter på kontoret ditt, skal 1 time brukes stående. Prøv å veksle mellom å sitte og stå hvert 30. til 60. minutt. Bunnlinje: Prøv å veksle mellom å sitte og stå.

Teller et stående skrivebord som trening?

Stå teller ikke som trening, og i motsetning til løping eller sykling, er det ingen bevis for at det å bare stå på jobb forbedrer kardiovaskulær helse. Faktisk tyder den siste vitenskapen på at mangel på trening, ikke å sitte på jobb, kan være det største helseproblemet tot alt sett.

Anbefalt: